divendres, 8 de febrer del 2019

LA PERLA DE LA INVENCIÓ DE L'HUGO CABRET

Segur que trobeu molts fragments o frases que us cridaran l'atenció. Trieu un paràgraf que us hagi emocionat, us hagi alegrat o entristit, us porti un record especial o simplement que us agradi per la seva bellesa.
Esperem les vostres perles! Feliç lectura!

15 comentaris:

  1. mi PERLA es: AQUEL OLOR LE RECORDÓ AL COLEGIO, Y DE IMPROVISO LE VINO A LA CABEZA UN AGRADABLE RECUERDO DE SU VIDA ANTERIOR, UNA IMAGEN DE ANTOINE Y LOUIS, LOS MEJORES AMIGOS QUE HABÍA TENIDO EN LA ESCUELA. LOS DOS ERAN MUY MORENOS Y A MENUDO JUGABAN A DECIR QUE ERAN HERMANOS.HUGO LLEVABA MUCHO TIEMPO SIN ACORDARSE DE ELLOS. ANTONIE, EL MÁS ALTO DE LOS DOS, HABÍA APODADO A HUGO <> PORQUE SIEMPRE LLEVABA ALGÚN RELOJ EN LOS BOLSILLOS. HUGO SE PREGUNTÓ QUÉ HABÍA SIDO DE ELLOS ¿SEGUIRÍAN JUGANDO A SER HERMANOS? ¿LO ECHARÍAN DE MENOS?

    Me a gustado mucho porque mis mejores amigas también hacen eso de decir que son hermanas y me ha recordado lo ''guais'' y ''xupis'' que son😘😘😘😘😍😍😍💋♥♥♥♥♥♥

    ResponElimina
  2. Molt bé, aquesta és una perla que t'ha recordat alguna cosa personal! No sempre la resposa ha d´ésser perquè m'ha fet riure :)

    ResponElimina
  3. hola sóc la JÚLIA RODRÍGUEZ VIDAL i la meva perla és: CUANDO MI PADRE ERA PEQUEÑO VIO UNA PELÍCULA QUE NUNCA OLVIDÓ.TRATABA DE UN COHETE QUE SE METÍA EN EL OJO DE LA LUNA. M'ha agradat ... NO! NO m'ha agadat, sinó al " contrari ", m' ha estranyat molt!!! LA POBRA LLUNA MEREIX TAMBÉ UNA MICA D'ESPAI LUNAR PER A ELLA!!! HI HA SOBRE: LA LLUNA NOOO TÉ UUULLS!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, però aquí fa una referència explícita a una pel·lícula antiga molt coneguda!

      Elimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdoneu per fer-vos quedar amb la intriga de veure que posava allí, però ara con que està eliminat us heu d'aguantar.
      Per cert la pàgina on està la meva "odiada" perla és la 319.

      Elimina
  5. OK! Antònims Perla estimada-Perla odiada :)

    ResponElimina
  6. Hola, sóc la Paula. La meva perla és: dos de mis amigos más queridos, un cámara y su mujer, murieronen un terrible accidente de tráfico. Solo su hijita sobrevivió. M'ha agradat perquè m'ha fet pena o NO m'ha agradat perquè m'ha fet pena. És molt extrany, la qÜestió és que l'he trobada molt bonica!!!

    ResponElimina
  7. És una perla dramàtica, que apel·la els sentiments!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, crec que és la primera vegada que poso una 'perla dramàtica'!

      Elimina
  8. hola soy Olga y esta es mi perla:los dos eran muy morenos y a menudo jugaban a decir que eran hermanos.
    Me a gustado porque me ha recordado a mis amigas cuando jugamos a lo mismo

    ResponElimina
  9. Hola soy Joel. Mis partes favoritas del libro son los dibujos y también el misterio de que trata. Adiósss!!!

    ResponElimina