dijous, 7 de novembre del 2019

LA PERLA DE LES ENIGMÀTIQUES FOTOS DEL SENYOR CLARISSA

Aquest mes toca llegir les aventures d'en Lluc i la Rita al voltant d'una fotografia trobada als Encants. Gaudiu de la lectura d'aquesta història de l'escriptor i bibliotecari Pep Molist i trieu una perla ben bonica! Compartiu una frase o paràgraf del llibre amb els companys i expliqueu el motiu de la vostra tria.

13 comentaris:

  1. Hola, soc l'Alba Sanmartín. La meva perla és: Que faria jo sense una germana tan inteligent?
    M'ha agradat aquesta frase perque jo mall auria dit aixó a una germana-germa.
    PÀG:20
    ÁDEU!

    ResponElimina
  2. Doncs crec que sempre s'ha de reconèixer l'ajuda i les bones qualitats de la gent, tant si són germans com si no. No t'agrada que els altres ho facin amb tu?

    ResponElimina
  3. Hola sóc la PaulaR i la meva perla és: I necessito la teva companyia i la teva brillant colaboració,si us plau!-.Ma semblat que l'està intentan convencer.

    pàg 28




    adéu!!!!

    ResponElimina
  4. Correcte! si no recordo malament aquesta frase li diu el Lluc a la seva germana oi? Perquè vol investigar amb ella, no vol fer-ho sol.

    ResponElimina
  5. HOLA sóc l'Elsa!!!! I la meva perla és" UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES" m'ha agradat perqué el senyor Anton Clarissa tenia raó. Perqué una fotografía pot significar moltes coses i histories molt boniques. Pàgina 9, però també surt a la 112( una sinonima) Good bye

    ResponElimina
  6. Has estat molt atenta, Elsa! i aquesta frase té molt significat al llarg del llibre, per totes les històries que amaguen les fotografies

    ResponElimina
  7. Hola, sóc l'Ona i la meva perla és "una imatge val més que mil paraules" i m'ha agradat perquè a vegades utilitzo la mateixa frase.

    ResponElimina
  8. Sóc l'Estel i la meva perla és:"De totes maneres la teva germana i tu podeu fer de Sherlock Holmes o de detectius Conans tan com vulgueu." M'ha agradat perque justament m'estic llegint la col.lecció del Sherlock i del Connan és moooooooooooolta casualitat. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  9. Hola, sóc la Carla i la meva perla és:
    Good morning.He triat aquesta perla perque normalment als llibres amb catala no posen paraules amb angles.
    ADEU!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem de tenir en compte que parla amb el seu amic que viu a Londres, sempre s'acomiada d'ell en anglès quan escriu correus

      Elimina
  10. Hola sóc l'Ares i la meva perla és a la pàg.37 quan la rita li diu al Lluc:com pots haver-te gastat tots els teus estalvis en 4 fotos velles?
    Et podries comprar un joc per la wii o un mobil...
    M'ha agradat perquè jo al llegir-ho vaig pensar el mateix
    Adeuuuu!!!

    ResponElimina
  11. i penses que ho va fer bé tal i com acaba la història?

    ResponElimina